Bulthuissingel 62, 9251 BW Burgum AccessBars

AROMA TOUCH MASSAGE

De AromaTouch® massage is een zachte ritmische aanraking, waarbij acht etherische oliën worden gebruikt. De massage en oliën worden gegeven op de rug, nek, hoofd en onderkant van de voeten. Ik werk op je energiebanen en de viscerale contactpunten (punten op het lichaam die in contact staan met de organen). Ook stimuleer ik de reflexpunten van je voeten en oren. Doel is om lichaam en geest in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te activeren.

Voor wie is AromaTouch geschikt? 

AromaTouch is zacht en is geschikt voor jong en oud, omdat de dosering van de oliën kan worden aangepast aan een jonge of gevoelige huid. Daardoor kan iedereen op een veilige manier profiteren van de ontspannende werking.

Waarom zou ik een AromaTouch massage laten doen? 

Allereerst omdat het quality time voor jezelf is 😊. De massage wordt als zeer ontspannend ervaren. Daarnaast kan de AromaTouch helpen om stress te verminderen, het immuunsysteem te verbeteren, ontstekingen te verminderen en de balans in het lichaam te ondersteunen. Ook verhoogt het je welzijn. Je kunt de AromaTouch massage zowel preventief doen, maar ook als je klachten hebt, kan het ondersteunend werken.

De AromaTouch techniek 

De massage bestaat uit zachte, herhalende bewegingen. De oliën worden toegepast in een vaste volgorde. De behandeling omvat de volgende vier fasen, waarin telkens twee essentiële oliën gebruikt worden:

stressvermindering (zowel lichamelijk als emotioneel)

versterking van het immuunsysteem

vermindering van ontstekingsreacties

in balans brengen van het autonoom zenuwstelsel in het lichaam

Tijdens de aroma touch massage gebeurt er dus van alles in je energetisch en fysieke lichaam, en bij deze massage ontvang je een healing, je energie frequentie word verhoogd en emotionele blokkades mogen worden opgeruimd. Je komt weer in verbinding met je gehele lichaam en ervaart een fijne gronding na de massage.

Aroma touch massage in combinatie met healing is 75 minuten💛

<< Ga terug naar Home