Bulthuissingel 62, 9251 BW Burgum Live Sessie - Chakra healing -

CHAKRA HEALING...

Uitleg over Chakra Healing

Verhoog je energie frequentie en stroom weer heerlijk door met een Chakra healingđź’› Chakra voetmassage geeft een impuls tot doorstroming en herstel en is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

De massage Als eerst worden je voeten heerlijk ondergedompeld in een warm voeten bad met een mengel van himalaya zout, basis olie en chakra etherische olie. Daarna worden de voeten eerst ingewreven met warme aardende olie, wat een ontspannend effect heeft. Op het lichaam (op de kleding)worden de edelstenen op de chakra's gelegd. De edelstenen produceren trillingen en deze energie werkt diep door in het lichaam. Ze hebben een reinigende werking op het energieveld. Terwijl de edelstenen hun werk doen, gaan we verder met de chakra punten op je voeten zacht te masseren met een chakra olie die op dat moment passend is bij jou. Tijdens de sessie merk je al gauw een diepe ontspanning en fijne doorstroming in energie, en balans brengt in het gehele lichaam.

💛Chakra’s💛

Via je chakra’s neem je energie op uit je omgeving en zend je energie uit naar je omgeving. Als je voelt dat er iets met iemand is, dan neem je dit via je chakra’s waar. Zo kan men soms aan jouw uitstraling zien hoe het met je gesteld is. De energie van de chakra’s voedt ook jouw lichaam. Ze zijn zo een schakel tussen ons energetisch en ons lichamelijk zijn.

Blokkades van de chakra’s ontstaan vaak als gevolg van angst, (onverwerkte) emoties, chemisch bewerkt voedsel en negatieve gedachten. De energie stroomt nu niet meer vrij door het energiesysteem. Chakra’s kunnen op verschillende wijze weer in balans worden gebracht. Met behulp van healing, voeding, yoga, meditatie, maar ook een chakra voetmassage brengt balans en harmonie in lichaam en geest.

De chakra massage is een ontspannende massage die ervoor zorgt dat de chakra’s worden gezuiverd en weer voldoende energie kunnen opnemen, doorgeven en verdelen. Door de zachte massage en stimulatie van de 7 chakra punten op de voet wordt het energetisch systeem gestimuleerd waardoor de energiedoorstroming beter op gang komt. Klacht en oorzaak worden aangepakt en blokkades kunnen worden opgeheven.


De chakra’s kunnen onderling weer beter met elkaar samenwerken wat zorgt voor een betere balans en een beter welzijn. Tijdens de chakra massage neem ik je mee op reis door je chakra's , we activeren ze weer doormiddel van een door mij vertelde meditatie💫🙏 Chakra healing is 75 minuten genieten.

Lees meer over:

  • Access Bars
  • Reading

  • << ga terug naar Home