Bulthuissingel 62, 9251 BW Burgum Reading

READING

Vroeg of laat worden we allemaal geconfronteerd met bepaalde levensvragen. Dit kan het gevolg zijn van een heftige gebeurtenis, een belangrijke beslissing of omdat je geen oplossing ziet voor een voor een bepaalde situatie. En soms vraag je je gewoon af wat het leven voor nut heeft. Wanneer je inzicht krijgt in wat jij te leren hebt en wat je nodig hebt om je verder persoonlijk te ontwikkelen heb je al een belangrijk middel in handen om voor jezelf bepaalde keuzes te maken. Belangrijk is om je te realiseren dat de Reader er niet is om jouw problemen op te lossen maar om de wellicht tegenwerkende krachten in jouw leven inzichtelijk te maken. Wat jij daar verder mee wilt doen is aan jou. Uiteraard kunnen we na de reading mogelijk wel advies geven of je ergens verder mee helpen.

Wat is een reading en hoe werkt het?

De reading geef ik doormiddel van afstemming op jou energie en tarot en orakelkaarten. Er wordt direct contact gemaakt met de energie van jou. Je hoeft niets mee te nemen en in eerste instantie ook niet te vertellen wat er aan de hand is. Een reading kan vanuit verschillende invalshoeken gedaan worden. Bij een algemene reading komt je levensthema uitgebreid aan de orde. Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar waar je nu in het leven staat, of sta je aan de vooravond van een paar belangrijke beslissingen. Uiteraard kunnen specifieke vragen met betrekking tot je werk of relaties etc. besproken worden. Indien blijkt dat een bepaalde kwestie meer aandacht behoeft, dan zal een meer specifieke vervolgreading aangeraden worden.

Essentieel is om te weten dat je alleen gelezen kan worden als je daar zelf toestemming voor geeft en dat alleen die informatie zich laat zien die op dat moment van wezenlijk belang is. Het kan zijn dat er op basis van de reading blijkt dat er behoefte is aan coaching of een healing. Hiervoor wordt apart weer een afspraak gemaakt.

 

Wat kan ik verwachten?

Reading kan in 30 of 60 minuten. Reading kan zowel hier live in de woonwagen, of telefonisch of beeldbellen.

Lees meer over:

  • Soul Body Fusion
  • Access Bars

  • << of ga terug naar Home