Bulthuissingel 62, 9251 BW Burgum AccessBars

ACCESS BARS®

Access Bars® sessie misschien ook wat voor jou?💕 

Teruggaan naar jezelf, om de onrust in je hoofd en hart tot rust te brengen en weer ruimte te creëren voor je eigen gevoel en verlangen.

Persoonlijk kan ik het je zo aanraden...de diepe ontspanning tijdens de sessie, en de rust, ruimte en helderheid in mijn hoofd na de sessie was gewoon geweldig!

Voor iedereen die meer rust, ruimte, helderheid en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Access Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Ook is Access Bars® een fantastische manier om je immuunsysteem te versterken. Bij de bars sessie geef ik ook altijd 15 minuten bodyproces, dit laat de energie in je gehele lichaam nog meer stromen, om de lymfen extra ondersteuning te geven (hands on healing). Access Bars® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Hoe werkt het? 

Met de Access Bars® ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam.

Bij een Access Bars® sessie worden er 32 punten op het hoofd zachtjes aangeraakt. Door deze aanraking laat het lichaam overtollige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies los die altijd opgeslagen zijn geweest. Er ontstaat weer ruimte en rust in je hoofd en je voelt je weer ontspannen.

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je al lang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd.

Wat kun je verwachten? 

Mocht je graag er een reading bij willen dan geniet je 90 minuten van deze mooie sfeervolle plek. 🌈 Laat je verwonderen wat het voor jou kan betekenen🙏

<< Ga terug naar Home