Bulthuissingel 62, 9251 BW Burgum Live Sessie - Soul Body Fusion® -

SOUL BODY FUSION...

Uitleg over de live sessie 

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je op een stoel tegenover mij. We beginnen de ‘behandeling’ na een gesprek en een enkele keer met een aantal voorbereidende oefeningen. Dit kunnen ontspannende oefeningen zijn zoals ademhalingsoefeningen of oefeningen om te aarden. Voor een sessie trekken we 1 uur uit maar de daadwerkelijke ‘Fusion-sessie’ duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze daartussen. In de pauze drinken we beide een glas water en/of thee. Tijdens deze sessie wordt je 2x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl jij in dit veld zit, komt de energie van jouw hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in jouw lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

Door deze Fusion kunnen jouw blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam versterkt. Jouw lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, maar de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel dat door hun lichaam trekt. Die herstelt de balans tussen de linker- en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en gemakkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Wat kun je verwachten tijdens de Soul Body Fusion®?

Jouw ervaring tijdens het proces kan het hele spectrum beslaan van volstrekt niets tot een explosieve, intensieve energetische ervaring en zelfs een combi van beide. Geen twee mensen en geen 2 sessies zijn hetzelfde. Je kan belevingen hebben van het voelen van energie, golven, tintelen, een gevoel van welzijn, tot diverse pijntjes, verdriet, schokken van je lichaam, boeren, duizelingen, misselijkheid, rustig, zwaar, gewichtsloos enz.

Er is hier niet één vorm die de juiste is. Wat er ook gebeurt, het is volmaakt, zelfs wanneer dat niets is. In feite hebben sommige mensen een tamelijk vertraagde reactie; er gebeurt schijnbaar niets tijdens de Fusion, maar ze krijgen die nacht of week erna een grote doorbraak of helderheid. Zelfs wanneer je er nooit iets van voelt, kun je erop vertrouwen dat jouw ziel jouw intentie volgt om alle delen van jezelf te harmoniseren en af te stemmen op een hogere staat. Uitleg over de afstandssessies ‘Normaal’ spreek ik 3 sessies met mensen fysiek af. 3 omdat dan de ‘Fusion’ compleet is, fysiek omdat ik dat zelf het leukste vind. Op afstand werkt eigenlijk net zo goed, dus dat doe ik regelmatig wanneer de logistiek of agenda dat beter toestaat. Het is ook mogelijk te kiezen voor afstandssessies, die spreken we af via Messenger, Zoom, Whatsapp of Skype.

Lees meer over:

  • Access Bars
  • Reading

  • << ga terug naar Home